Ден

мај 26, 2021

Соопштение

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, денес (26 мај 2021 година) оствари проштална средба со министерот за...
Повеќе

Соопштение

Ја известуваме јавноста, дека на работниот состанок што се одржа денес (26.05.2021 година), за претседател на Уставниот суд на Република Северна Македонија...
Повеќе