Ден

мај 21, 2021

Учество на Тркалезна маса „Уставното судство во Република Северна Македонија“ во рамките на проектот „Уставниот суд – заштитник на владеењето на правото“

Во организација на Институтот за човекови права, денес се одржа тркалезна маса во рамките на проектот „Уставниот суд – заштитник на владеењето...
Повеќе