Ден

март 25, 2021

Соопштение

Ја известуваме јавноста дека поради состојбата со ширењето на коронавирусот, Уставниот суд следната недела нема да одржи седница.

Соопштение

Ја известуваме јавноста дека после обемната расправа по првите две точки од дневниот ред, деветтата седница на Судот беше прекината и ќе...
Повеќе

У.бр.137/2019

Уставниот суд на Република Северна Македонија, врз основа на членот 110 од Уставот на Република Северна Македонија, член 28 алинеја 1 и...
Повеќе