Ден

октомври 14, 2020

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XХVIII седница (денeс, 14 октомври 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Предавање на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, во Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“

На покана од Академијата за судии и јавни обвинители на Република Северна Македонија, претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г....
Повеќе