Ден

февруари 6, 2020

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Унгарија во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс

На средбата одржана денес помеѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати и Амбасадорот на Унгарија во Република Северна...
Повеќе