Ден

јануари 27, 2020

Присуство на Комеморативната академија по повод 27 јануари – Меѓународниот ден на сеќавање на Холокаустот

На покана на Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, денес,...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на САД во Република Северна Македонија, Н.Е. г-ѓа Кејт Мари Брнз

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 28 јануари 2020 година (вторник) ќе одржи средба со Н.Е. г-ѓа...
Повеќе