Категорија

Домашни активности

Соопштение

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, денес (25 мај 2021 година) оствари проштална средба со претседателот на...
Повеќе

Учество на Тркалезна маса „Уставното судство во Република Северна Македонија“ во рамките на проектот „Уставниот суд – заштитник на владеењето на правото“

Во организација на Институтот за човекови права, денес се одржа тркалезна маса во рамките на проектот „Уставниот суд – заштитник на владеењето...
Повеќе

Работна средба на претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати со заменик министерот за надворешни работи на Република Словачка, г. Мартин Клус

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, денес оствари работна средба со заменик министерот за надворешни работи на...
Повеќе

Работна средба на претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати со заменик министерот за правда, г. Агим Нухиу

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, денес оствари работна средба со заменик министерот за правда, г. Агим...
Повеќе

Работна средба на претседателот на Судот, Сали Мурати и судиите на Уставниот суд со претседателот на Република Северна Македонија, г. Стево Пендаровски

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати, заедно со судиите на Уставниот суд, денес остварија работна средба со...
Повеќе

Средба на претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати со Амбасадорот на Република Италија, Н.Е. Андреа Силвестри

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, денес оствари протоколарна средба со Амбасадорот на Република Италија во Република Северна...
Повеќе

Средба на претседателот на Уставниот суд, г.Сали Мурати, со Н.Е. Андреа Силвестри, амбасадор на Италијанската Република во Република Северна Македонија

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г.Сали Мурати, утре (11 февруари 2021 година) со почеток од 11,00 часот, ќе оствари...
Повеќе

Работна средба на претседателот на Уставниот суд, г.Сали Мурати со министерот за правда, г. Бојан Маричиќ

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, вчера (03.02.2021 година) оствари работна средба со министерот за правда, Бојан Маричиќ...
Повеќе

Работна средба на претседателот на Судот, г.Сали Мурати со првиот заменик на претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за политички систем и односи меѓу заедниците, г. Артан Груби

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, денес оствари работна средба со првиот заменик на претседателот на Владата на...
Повеќе