Категорија

Домашни активности

Средба на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со делегација на Специјалната мисија за проценка на изборите во Република Северна Македонија

На 9 јули 2020 година, претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, оствари работна средба со делегација на Специјалната...
Повеќе

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Украина во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Наталија Задорожњук

На средбата остварена денес помеѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати и амбасадорот на Украина во Република Северна...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Украина во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Наталија Задорожњук

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 10 март 2020 година (вторник) ќе оствари средба со Н.Е. д-р...
Повеќе

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Кралството Холандија во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Дирк Јан Коп

На средбата остварена на 5 март 2020 година, меѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, г. Сали Мурати и Амбасадорот...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Кралството Холандија во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Дирк Јан Коп

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 5 март 2020 година (четврток) ќе одржи средба со Н.Е. г-дин...
Повеќе

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Сергеј Баздникин

На средбата остварена денес помеѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати и Амбасадорот на Руската Федерација во Република...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Руската Федерација во Република Северна Македонија, Н.Е. г-дин Сергеј Баздникин

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 25 февруари 2020 година (вторник) ќе одржи средба со Н.Е. г-дин...
Повеќе

Соопштение по повод средбата на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со Амбасадорот на Унгарија во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс

На средбата одржана денес помеѓу претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати и Амбасадорот на Унгарија во Република Северна...
Повеќе

Средба на Претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати, со Амбасадорот на Унгарија во Република Северна Македонија, Н.Е. д-р Ласло Иштван Дукс

Претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, на 6 февруари 2020 година (четврток) ќе одржи средба со Н.Е. д-р...
Повеќе