Категорија

Соопштенија

Соопштение

Во врска со утрешната и седницата на Уставниот суд закажана за 14 мај 2020 година, ја известуваме јавноста дека поради мерките кои...
Повеќе

Соопштение

По повод вчерашното соопштение на Владата на Република Северна Македонија по однос на одлуката на Судот за поведување постапка за оценување на...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XI седница на ден 28 април 2020 година со почеток од 9,00 часот, ја...
Повеќе

Соопштение

По повод информациите објавени од одредени медиуми, Уставниот суд на Република Северна Македонија, ја информира јавноста дека во Судот до денес нема...
Повеќе

Соопштение

По одржувањето на продолжението на Десеттата седница, судиите на Уставниот суд, одржаа работен состанок на кој ја утврдија динамиката на разгледување и...
Повеќе