Категорија

Соопштенија

СООПШТЕНИЕ

Уставниот суд на Република Македонија на денешната седница не поведе постапка за оценување на уставноста на целината на Законот употреба на знамињата...
Повеќе

Учество на Меѓународен симпозиум по повод 45 Годишнината од постоењето на Уставниот суд на Република Турција

Делегација на Уставниот суд на Република Македонија составена од претседателот на Судот г-дин Махмут Јусуфи, д-р Зоран Сулејманов, судија на Уставниот суд...
Повеќе

Известување

Подготвителната седница по предметот У.бр.80/2006 закажана за 29 март 2007 година во 10 часот во Уставниот суд на Република Македонија, нема да...
Повеќе