Категорија

Соопштенија

Протоколарна посета

Амбасадорот на Република Турција во Република Македонија неговата екселенција Танер Каракаш на 27 јуни 2006 година оствари протоколарна посета на Уставниот суд...
Повеќе

Учество на делегација на Уставниот суд на Република Македонија на 9-та Меѓународна Конференција во Ереван, Република Ерменија

Уставниот суд на Република Ерменија е домаќин на 9-та Меѓународна Конференција во Ереван насловена како “Обезбедување на принципот на супрематија на правото...
Повеќе