Категорија

Соопштенија

Средба на претседателот на Уставниот суд, Сали Мурати со делегација на Специјалната мисија за проценка на изборите во Република Северна Македонија

На 9 јули 2020 година, претседателот на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Сали Мурати, оствари работна средба со делегација на Специјалната...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XХIV седница (денeс, 8 јули 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XХII седница (денeс, 1 јули 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XХII седница (денeс, 24 јуни 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Соопштение

Мандатот на судијата на Уставниот суд на Република Северна Македонија, Владимир Стојаноски, престана заклучно со 13 јуни 2020 година. Во име на...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XXI седница (денeс, 12 јуни 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XХ седница (денeс, 10 јуни 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

С О О П Ш Т Е Н И Е

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XIХ седница (денeс, 3 јуни 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XVIII седница (вчера, 27 мај 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе

Соопштение

Уставниот суд на Република Северна Македонија, по одржаната XVII седница (денeс, 22 мај 2020 година, со почеток од 9,30 часот), ја известува...
Повеќе